Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Augusztus 30. 10:37, csütörtök | Helyi
Forrás: PMFC-MATIAS

A PMFC ingyen jeggyel emlékezik a mohácsi csatára

A PMFC ingyen jeggyel emlékezik a mohácsi csatára

A PMFC-MATIAS csapata új szokást vezetett be: minden meccsük előtt megemlékeznek egy neves eseményről, és ezzel összhangban ingyen jegyeket is ajándékoznak.

A mostani kedvezményezettek kik is lehetnének mások, mint a mohácsiak? Holnapi, Kecskemét elleni meccsén ugyanis a futballcsapat a mohácsi vészre emlékezik. (Reméljük, hogy a teljesítményük nem a magyar sereg eredményeit fogja idézni! :) )

A mohácsi polgármester már át is vehette a mérkőzésre szóló jegyeket, összesen százat. A mohácsi szurkolók számára külön szektort is ki fognak alakítani.

A DVSC-TEVA elleni mérkőzés előtt Módos Péter olimpiai bronzérmes birkózót köszöntötte a csapat és a mecsekaljai közönség, valamint a PMFC-MATIAS által meghívott szigetvári polgárok.

Az új szokástalán segít a szurkolótáborban jelentkezett anomáliák leküzdésében is. Akik ajándékba kapják az élményt, nyilván nagyobb lelkesedéssel nézik a meccset, és lojálisabban állnak hozzá a klub teljesítményéhez is. És az is lehet, hogy a kezdeményezéssel új rétegeket tud bevonni a PMFC a szurkolásba - egy kis vérfrissítés sohasem árt!

Kapcsolódó cikkünk: "Komoly Clubnak komoly szurkolótábora van" - Feleki Attila kiakadt a PMFC szurkolókon

Címkék: foci, pécs, PMFC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: