Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 25. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Béna tolvajok akarták ellopni Karsai Zita autóját

Béna tolvajok akarták ellopni Karsai Zita autóját

Négymillió forintot bukott volna Karsai Zita, amennyiben sikerül a rablók vele kapcsolatos terve. Csak hogy bénák voltak.

- Éppen az egyik szerda esti parti főpróbájáról indultam hazafelé, amikor észrevettem, hogy nincs meg a slusszkulcsom. Mindenhol kerestem, de sehol sem találtam, valószínűleg kieshetett az utcán a zsebemből. Visszarohantam a kocsihoz, és azt vettem észre, hogy két bűnöző figura nyomkodja az ajtónyitó gombot a kulcsomon, ami szerencsére nem működött, így nem tudták, melyik autó az enyém - kezdte az Új Ásznak Zita, aki teljesen kikészült a történtek miatt.

- Elbújtam a parkolóóra mögé, nem mertem odamenni hozzájuk, hiszen akár egy kést is előránthattak volna. Imádkoztam, hogy ne tudják beazonosítani, melyik kocsit nyitja a kulcs. Sokszor elsétáltak mellette, teljesen kikészültek az idegeim. Hívtam a barátomat, hogy egy trélerrel el kéne vitetni a járművem, hiszen nem várhatok ott egész nap. Szerencsére ez sikerült is, a két bűnöző meg csak állt és nevetett - folytatta a táncosnő.

- Az autómat egy őrző-védő garázsba szállították, ahol új kulcsot és biztonsági rendszert kap. Hatalmas kár ért volna, ha ellopják a kocsim, négymillió forintba került, és még három évig kell fizetnem a hitelt, ha van jármű, ha nincs. Nagyon megviseltek a történtek - tette hozzá.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.