Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. December 05. 12:59, hétfő | Belföld
Forrás: NAV

Egy rakás hamis mosószert találtak egy furgonban a pénzügyőrök

Egy rakás hamis mosószert találtak egy furgonban a pénzügyőrök

A NAV munkatársai az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán ellenőrizték azt a magyar járművet, aminek rakterében mintegy háromszáz, különféle márkájú (Domestos, Ariel, Jar, Persil, Lenor) mosószert találtak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a termékek hamisítványok, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A csaknem kétmillió forint értékű árut a lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt eljárást indítottak.

A hamisított termékek kiszűrése a piacról azért is fontos, mert azok nem csak a gazdaság szereplőinek okoznak jelentős károkat, hanem a vásárlókra nézve is egészségügyi kockázatot jelentetnek.

Címkék: hamis mosószer, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.