Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Augusztus 21. 11:11, kedd | Helyi
Forrás: Borsonline, Blikk

Félnek a kozáriak, hogy visszatér Fekete László

Félnek a kozáriak, hogy visszatér Fekete László

Még mindig keresi a rendőrség Fekete Lászlót, B. Dániel gyilkosát. A férfi ismerősei félnek, hogy Fekete bosszút állhat azokon, akik információt adnak róla.

Brutalitás és agresszió jellemezte mindig is Fekete Lászlót, akit az utóbbi időben Nagykozár összes kocsmájából kitiltottak. "Feki" ugyanis minden verekedésből kivette a részét, és kését is állandóan magánál hordta.

A büntetésvégrehajtás intézményeit a férfi már jól ismerte. Először 8 évet ült, amiért kirabolt egy pécsi ékszerüzletet, aztán 3évre vonult be, mert megkéselt valakit. Az utolsó ítéletet a közelmúltban mondták ki rá, letöltését szeptemberben kellett volna kezdenie. Négy évet kellett volna ülnie, mert egy barátja fejét szinte péppé verte. Az áldozatnak olyan súlyos sérülései voltak, hogy platinával kellett kipótolni a koponyáját.

"A falu fellélegzett, amikor börtönbe került. Ahogy előkerült, újra folyt a vér. Élete végéig börtönben kéne sínylődnie." – mondta egy nagykozári Feketéről. Az információkhoz most sem merik a lakosok a nevüket adni, mert attól tartanak, ha a gyilkos visszatér a faluba, bosszút állhat rajtuk.

Fekete László egy késszúrással végzett a kidobóként dolgozó, 21 éves ketrecharcos B. Dániellel a pécsi Maxi Clubban. A szórakozóhely ablakában azóta mécsesek égnek, a rendőrség pedig keresi a gyilkost.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.