Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2018. Június 05. 15:31, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Forró csomagtartóból mentették meg a kölyökkutyákat

Forró csomagtartóból mentették meg a kölyökkutyákat

Megmentették a rendőrök azokat a kiskutyákat, amelyeket egy 69 éves férfi egy dobozban szállított a kocsi túlmelegedett poggyászterében Balatonalmádiban. A veszprémi lakos ellen büntetőeljárás indult.

A járőrök június 3-án 14 óra körül Balatonalmádi külterületén egy murvabánya közelében igazoltatták egy személykocsi vezetőjét. A jármű átvizsgálása során a járőrök a csomagtartóban egy dobozra lettek figyelmesek, melyben hat kiskutyát találtak. A kisállatok közül a forró levegőjű térben kettő már alig lélegzett. A rendőrök azonnal vízzel locsolták őket, és értesítették az ügyeletes állatorvost. A járművezetőt ezt követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A 69 éves veszprémi lakos ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket