Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Április 23. 11:40, hétfő | Helyi
Forrás: OnlinePécs

Hihetetlen programözön a Zsolnay fesztiválon

Hihetetlen programözön a Zsolnay fesztiválon

A Zsolnay negyed felpezsdíti Pécs kulturális életét. Hogy csak pár nevet említsünk a kezdődő fesztivál vendégei közül: Csík Zenekar, Palya Bea, az Amadinda Ütőegyüttes, a budapesti Katona József Színház...

A negyedben épp csak az imént fejeződött be egy fontos esemény, a Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás megnyitója, de már ismét programok özöne várja az érdeklődőket az I. Zsolnay Fesztivál keretein belül. A francia, portugál, román, szerb fellépők mellett – többek között – a Csík Zenekar, Palya Bea, az Amadinda Ütőegyüttes, a budapesti Katona József Színház, a PTE Művészeti Kara és Kommunikációs Tanszéke, a Kaláka, a Hősök és neves DJ-k lépnek fel az új, hagyományteremtő fesztiválon. Nem maradhat el természetesen Boban és Marko Markovic Orkestar fergeteges produkciója sem.

Napijegy felnőtteknek: 1000 Ft
Ötnapos bérlet felnőtteknek: 4000 Ft
Napijegy diákoknak (6-14 éves korig) és nyugdíjasoknak: 600 Ft
Ötnapos bérlet diákoknak (6-14 éves korig) és nyugdíjasoknak: 2400 Ft
Napijegy 6 éven aluli gyerekeknek: Ingyenes

Nagykoncertek és színházi előadásokra a belépés a napijegyen, bérletváltáson túl további 700–2500 Ft-ba kerülnek, előadástól függően.

A nagykoncertek, színházi előadások napijegy nélkül is megtekinthetők, ebben az esetben a teljes jegyárat kell megfizetni.

A fesztivál legtöbb programja napijeggyel látogatható, az adott helyszín befogadóképességének erejéig. A napijegy emellett minden nap a Zsolnay Kulturális Negyed egy szabadon választott látványosságának megtekintésére is feljogosít. Ehhez szükséges azonban a jegyhez kapott bón, így fontos, hogy azt megőrizze!

Jegyek vásárolhatók online a programok internetes oldalain, illetve személyesen a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában, és északi Infopontjában (Ledina kapu), valamint a Kodály Közponban (Pécs, Breuer Marcel sétány 4.), a Cella Septichora Látogatóközponban (Pécs, Szent István tér) és a Művészetek és Irodalom Házában (Pécs, Széchenyi tér 7-8.)

Bővebb információ: www.zsolnayfesztival.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.