Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy tarnabodi lakos ellen – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai alapján a 17 éves fiú január 19-én este Tarnabod egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta vitapartnerét, majd ismeretlen helyre távozott. A 18 éves sérültet a mentők életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A helyszíni adatgyűjtést követően rendőrök a körözést adtak ki a gyanúsított ellen, melynek eredményeként a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportja január 20-án délelőtt Dunaharasztiban elfogta a fiatalt.

A nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a fiút, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, melyet a bíróság szombaton elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.