Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 02. 13:21, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Médiatanács: újabb hét évig szólhat a Klubrádió

Médiatanács: újabb hét évig szólhat a Klubrádió

A Klubrádió Zrt. csütörtökön megkötötte a hatósági szerződést a médiatanáccsal a Budapest 95,3 MHz körzeti frekvencián történő médiaszolgáltatásra - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az MTI-vel.

Kiemelték: a frekvencia hasznosítására kiírt pályázatot a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete alapján idén márciusban zárta le a médiatanács, és ezt követően megindította a szerződéskötési eljárást.
A médiatanács a jelenlegi szerződés megkötését megelőzően is biztosította a Klubrádió folyamatos működését, e szerződés aláírásával pedig a rádió hét év határozott időre kapott jogot és kötelezettséget médiaszolgáltatás nyújtására - írták.
A szerződés a határozott idő eltelte után egyszeri alkalommal még öt évre meghosszabbítható - tették hozzá.
Az aláírt szerződés a pályázati felhívásban és a Klubrádió Zrt. által benyújtott pályázatban rögzített feltételeket tartalmazza - olvasható a közleményben.

Címkék: Média-rádió

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során