Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek
Forrás: Rendőrség

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

A rendőrök egy közlekedési akció során 2022. október 28-án délután Berhida belterületén akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. Az autó sofőrje azonban nem tett eleget a rendőri jelzésnek és nagy gázzal továbbhajtott.

Az egyenruhások utánamentek, majd a 33 éves helyi lakos egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, és egy gépkocsibejárónak ütközött, majd onnan továbbsodródva egy családi ház kerítésének csapódott. A baleset következtében a férfi megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A vele szemben végzett kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott, továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A 33 éves berhidai férfi ellen járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.