Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Július 05. 10:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Biropharma Első Magyar Birtechnológiai Kft.

Nagy segítség daganatos betegeknek:Pécsett megnyílt a legújabb Avemar Információs Pont

Nagy segítség daganatos betegeknek:Pécsett megnyílt a legújabb Avemar Információs Pont

2012. júniusban az Átrium Üzletházban nyitotta meg kapuit a legújabb Avemar Információs Pont.

Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között ingyenes információs anyagokkal, termékmintákkal, akciókkal és kedvező árakkal várja az érdeklődőket az új infopont. A pécsi InfoPontban már az első vásárláskor igényelhető a budapesti Kék Golyó utcai Információs Központban sikerrel bevezetett Avemar Bérlet, valamint beválthatók a termékdobozokban, illetve az újságokban és interneten időszakosan elérhető kuponok és vásárlási kedvezmények is.

Az Avemar júliusban ünnepli 10. évfordulóját, hogy első készítményként Magyarországon, speciális tápszerként ismerték el daganatos betegek kezelésének kiegészítésére. Az elmúlt tíz év jelentős nemzetközi sikerei mellett már 33 tudományos publikáció olvasható az Avemar hatásairól, hatékonyságáról és eredményeiről. Az elmúlt évtizedben már több tízezer beteg küzdött meg készítményünk alkalmazása mellett sikerrel a rákos megbetegedéssel, több száz köszönő levelet és gyógyulástörténetet őrzünk archívumunkban, amelyeket sajnos a törvényi szabályozás miatt nem tudunk megosztani Önökkel. (Ha ilyen gyógyulástörténetekkel találkozik a tévében vagy újságokban, azok valószínűleg orvosilag nem elismert és klinikailag nem tesztelt termékekhez kapcsolódnak, így a riportok, cikkek valóságtartalma is megkérdőjelezhető.)

Az Információs Pontban kapható a Biropharma új fejlesztése, az Avevit filmtabletta is, amely a fermentált búzacsíra-kivonat és az antioxidánsok erejével segíthet a kockázatok csökkentésében, illetve a betegség legyőzése után a kedvező egészségi állapot fenntartásában. Az Avevit filmtabletta szedése minden egészséges ember számára javasolt.

Az Avemar rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedők klinikai onkológia kezelésének (műtét, sugárterápia, kemoterápia, imuunterápia stb.) kiegészítésére javasolt elismert, bizonyított és biztonságos speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer. Az Avemar rendszeres alkalmazásával csökkenthetők a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásai, a műtétet követő lábadozási idő és a betegséggel együtt járó fáradékonyság, fájdalom: javulhat a beteg közérzete, életminősége, fizikai teljesítőképessége. Megszűnhet az étvágytalanság, és megakadályozható a lesoványodás. Minden ráktípusban és minden stádiumban alkalmazható, az onkológiai kezelések előtt, alatt és azok befejeződése után is folyamatosan, megszakítás nélkül. Cukorbetegek is szedhetik, fruktózérzékenység esetén a tabletta alkalmazása a megengedett. A készítmény granulátum vagy filmtabletta formában vásárolható meg és az 1993. évi XCVI. törvény alapján egészségpénztári számla terhére is elszámolható.

Elérhetőség:
Avemar Információs Pont
Cím: 7621 Pécs, Király utca 76. (Átrium Üzletház) I. emelet
Telefon: 06 (72) 238 022, E-mail: aip.pecs@avemar.hu, Internet: www.avemar.hu/aip

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.