Városlista
2024. június 8, szombat - Medárd

Hírek

2021. Június 28. 10:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Német szurkolólányokat bántalmazott apa és fia

Német szurkolólányokat bántalmazott apa és fia

Elfogott a rendőrség két férfit, aki a gyanú szerint a szerdai Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzés budapesti helyszínén ütött meg és köpött le két fiatal német szurkolólányt

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: két német lány tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a szerdai Európa-bajnoki mérkőzésen két férfi megütötte és leköpte őket.

A budapesti nyomozók négy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A tájékoztatás szerint a 25 éves G. Martint és 55 éves apját, G. Csabát vasárnap délután fogták el. Ellenük garázdaság gyanúja miatt indult eljárás - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:20, szombat | Belföld

Háromdimenziós légtérellenőrző lokátort adtak át Veszprémben

Minden háború emberek döntéseinek eredményeképpen indul el - jelentette ki a honvédelmi miniszter pénteken Veszprémben, a Magyar Honvédség új háromdimenziós légtérellenőrző lokátorának átadóján.

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.