Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Június 18. 12:31, hétfő | Helyi sport
Forrás: OnlinePécs

Siker az ifi foci Baranyában

Siker az ifi foci Baranyában

A baranyai utánpótlás az NB1-es fociakadémiák figyelmét is felkeltette.

Van még reménye a magyar futballnak – fogalmazódhat meg bennünk, ha a helyi ifiket nézzük a pályán. Nemrég ért véget a regionális bajnokság, ahol Dél-Magyarország fiataljai nagyon jól teljesítettek. A dobogó két felső fokára az U9-es és U11-es korosztályban is a pécsiek és a komlóiak állhattak föl. U11-ben a PMFC csapata szerezte meg az első helyet, Komló a másodikat, Kozármislény harmadikként végzett, a negyedik hely pedig Dombóváré lett.

Az U9-ben meglepő eredmény született: a győztes PVSK után ismét csak a komlói KBSK szerezte meg az ezüstöt, annak ellenére, hogy a csapat tagjai egy évvel fiatalabbak voltak az összes többi induló csapatnál. A fényes siker még magát az edzőt, Schuszter Rolandot is meglepte. A helyiek már azért aggódnak, mert a komlói média szerint az NB'-es fociakadémiák is felfigyeltek a legeredményesebb fiúkra, akiket a komlóiak szeretnének inkább továbbra is a városban tudni.

A közelmúlt másik szép eredménye, hogy a PMFC U11-es csapata olasz, osztrák, német és magyar csapatokat vert meg Milánóban a Cittá di Bresso-Memorial Stefano Lesma nevet viselő nemzetközi tornán, és a komoly ellenfeleket a háta mögé utasítva az első helyet szerezte meg.

Csak így tovább, fiatalok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből