Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 13. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Orientpress.hu

Szijjártó: nincs ok Magyarország leminősítésére

Szijjártó: nincs ok Magyarország leminősítésére

A magyar gazdaság teljesítménye, a kormány gazdaságpolitikája és a költségvetési számok világosan mutatják, hogy semmilyen valódi ok nincs Magyarország leminősítésére - áll Szijjártó Péter közleményében.

Az Európai Bizottság éppen két nappal ezelőtt jelentette be, hogy 2012-ben a magyar költségvetés hiánya három százalék alatt lesz, amelyre jövőre mindössze hét uniós tagországban lesz példa. Magyarország hét éve nem volt képes arra, hogy teljesítse a három százalék alatti költségvetési hiányt, azonban a magyar emberek összefogása és a gazdaság teljesítménye nyomán ez most sikerül. Magyarország jövőre tovább csökkenti a Gyurcsány-korszakban felhalmozott államadósságát, újabb több százezer embernek ad munkát, így lesz 2012 Magyarország számára az elrugaszkodás éve - olvasható Szijjártó Péter közleményében.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről