Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Október 15. 17:08, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Tetőablakon át próbált elbújni a rendőrök elől

Tetőablakon át próbált elbújni a rendőrök elől

A fővárosi rendőrök lezárták a nyomozást a betörésekkel gyanúsított férfi ügyében.

A betörő Kispesten tevékenykedett; a nyomozás adatai szerint először 2020 májusában, majd júliusban és végül szeptemberben tört be a tulajdonosok távollétét kihasználva egy-egy lakásba. Összesen több mint négy és fél millió forint értékben lopott főleg ékszereket és műszaki cikkeket – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások a nyomozás során azonosították a 49 éves H. Józsefet, akit 2020. szeptember 25-én fogtak el otthonában. A feltételezett betörő a rendőrök érkezésekor az ablakon kibújva, a tetőn próbált elrejtőzni, sikertelenül.

A háromrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsított férfi ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

Címkék: betörő, elfogás, Kispest

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.